Jurizare

2 jurii independente vor juriza candidaturile. Apelăm la oameni din industrie, specialişti din domeniu. Dezvoltatorii imobiliari vor fi jurizaţi de către oameni proveniţi din agenţii şi viceversa, pentru a evita conflictele de interese.

Colaj membrii juriu

Dezvoltatori imobiliari

  • Roxana Repanovici, director executiv al Premier Estate Management, una dintre agenţiile imobiliare full service, de top din România. Roxana are o experienţă de peste 18 ani în domeniul rezidenţial, în construcţia şi consolidarea echipelor de vânzari, în elaborarea şi implementarea strategiilor de vânzări şi marketing. în ultimii ani s-a implicat în mod direct în elaborarea şi implementarea strategiilor de reprezentare a unor proiecte reper precum: 102 The Address, AFI City, Atlas Residence, Pallady Residence, HILS Pallady Apartments si Cloud 9 Residence.
  • Daniel ţigănilă, fondator al Special Properties si Brokerul Imobiliar al anului 2020. Daniel este antreprenor cu 18 de ani de expertiză în consultanţă în investitii imobiliare, M&A, new business, investiţii străine în România si start-up-uri. Fondator al Special Properties, primul brand de imobiliare din România dedicat proprietăţilor speciale precum hoteluri, spaţii comerciale & logistice, palate, conace, terenuri de golf, ferme sau terenuri agricole.
  • Daniel Tudor, CEO al The Concept. Antreprenor cu o experienţă de peste 15 ani în real estate, şi fondator al The Concept, prima companie de consultanţă imobiliară din România care îmbină serviciile de vânzări cu serviciile media - şi a diviziei premium a acesteia – Heritage Properties. De la începuturi până astăzi, echipa pe care o îndrumă a gestionat vânzările a peste 70 de ansambluri rezidenţiale, reuşind să depăşească pragul de 3000 de apartamente vândute.
  • Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro, cu o experienţă de 18 ani în marketing, dintre care 14 ani în marketingul aplicat în industrii precum online şi real estate. Totodată, Daniel este colaborator Imobiliare.ro din 2008 şi membru al echipei de leadership din 2015.
  • Sebastian Ungureanu, Chief Product Officer Imobiliare.ro. Sebastian este activ în piaţa imobiliară de peste 20 de ani, cu experienţă vastă în agenţii imobiliare cât şi în vânzare de locuinţe noi pentru dezvoltatori de renume (Greenfield, Laguna Residence). Lucrează în domeniul portalurilor imobiliare de 12 ani, iar în ultimii 5 ani a ocupat în cadrul Imobiliare.ro. poziţia de Product Manager, Regional Sales Manager, în prezent ocupând poziţia de Chief Product Officer.

Agenţii imobiliare

  • Andrei Rusu, reprezentant APAIR (Asociaţia profesională a agenţilor Imobiliari din România) şi Preşedintele Asociaţiei în perioada 2020-2021. Totodată acesta activează în cadrul agenţiei Vission House fiind specializat în reprezentarea vânzătorului pe zona centrală şi zona de nord a Bucureştiului.
  • Mihaela Biriş, marketing management Cosmopolit Development. Ghidată de motto-ul său “Cred în puterea provocărilor de a ne face să vedem oportunităţi”, Mihaela ocupă rolul de Marketing Manager al Cosmopolit Development de 3 ani. Totodată Mihaela are o experienţă de peste 15 ani în domeniul PR&Marketing, unde a avut un rol activ în implementarea strategiilor de marketing, eficientizarea costurilor şi urmărirea campaniilor de promovare şi advertising.
  • Toni Ehling, director de vânzări al XCity Towers. Are o experienţă vastă în corporaţii unde a lucrat de peste 20 de ani, acumulând expertiză în domenii ca: management operaţional, management în vânzari, network expansion, marketing, francizare, project management. Lucrează în domeniul imobiliarelor de peste patru ani, iar în prezent este directorul de vânzări al ansamblului XCity Towers, dezvoltat de grupul Wallberg.
  • Costin Voicu, Head of Sales Imobiliare.ro. Costin are o o experienţă de peste 25 de ani în sales /marketing în diverse domenii precum: advertising, FMCG, pharma, banking şi cca. 5 ani în Imobiliare.ro. în cadrul Imobiliare.ro ocupă poziţia de Head of Sales, de circa 1 an şi 4 luni, după o experienţă de peste 3 ani de field, perioadă în care s-a ocupat de extinderea naţională în Bucuresti, Cluj, Constanţa, Sibiu şi Moldova.
  • Razvan Ionescu, diectorul comercial al Imobiliare.ro, Răzvan aduce în juriu o lungă experienţă de marketing şi vânzări în sectorul telecom şi Real Estate. înainte de Imobilare.ro, acesta a coordonat strategia de marketing pentru unul dintre dezvoltatorii de mari dimensiuni din România, ajungând să cunoască din interior provocările şi oportunităţile pieţei de real estate din România.